In dit overzicht vindt u activiteiten van de DoRe-Gemeente (DR), de Boskapel (BK), de Effata gemeenschap (EF) en het Oecumenisch CityPastoraat (OCP).

Zondags Preekrooster

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

BK/EF/DR Spirituele film: Like Father, like Son

20 januari- 12:30 - 16:00

Ook komend jaar zullen er een aantal filmvertoningen plaatsvinden. Dit jaar werken we hierbij samen met zowel de Effata gemeenschap van de Dominicuskerk als het Augustijnscentrum De Boskapel. In totaal zullen we zes films vertonen, twee per locatie. De films worden getoond op de zondagmiddag (12.00 uur kleine lunch, 12.30 uur aanvang film) òf op de woensdagavond (19.30 uur aanvang film).
We hebben een jaarthema gekozen waar alle films op aansluiten: “intieme vreemden”. De films laten ieder op hun eigen wijze zien hoe mensen vlakbij toch veraf kunnen zijn. Verhalen over relaties waarbij de afstand veroorzaakt kan zijn door onvermogen, een onuitgesproken geheim, geheugenverlies, ontbreken van liefde of een domme vergissing.
Na een korte introductie op de film bekijken we deze samen. Na afloop van de film is er de gelegenheid om met elkaar te delen welke indrukken de film heeft achtergelaten.

Like father, like son – (Hirokazu Koreeda)
Het zoontje van een welgesteld echtpaar blijkt bij de geboorte te zijn omgewisseld met een andere baby in het ziekenhuis. Het paar is aan hem gehecht, maar dit blijkt dus niet hún kind te zijn.

Kosten: € 5 voor een broodje, koffie/thee/melk en de film.

Gegevens

Datum:
20 januari
Tijd:
12:30 - 16:00
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

DoRe kerk
Prof Regoutstraat 23
Nijmegen, 6524 RZ
+ Google Maps
Website:
www.dorenijmegen.nl