In dit overzicht vindt u activiteiten van de DoRe-Gemeente (DR), de Boskapel (BK), de Effata gemeenschap (EF) en het Oecumenisch CityPastoraat (OCP).

Zondags Preekrooster

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BK/EF/DR Spirituele film: 45 Years

24 oktober 2018- 19:30 - 21:30

Ook komend jaar zullen er een aantal filmvertoningen plaatsvinden. Dit jaar werken we hierbij samen met zowel de Effata gemeenschap van de Dominicuskerk als het Augustijnscentrum De Boskapel. In totaal zullen we zes films vertonen, twee per locatie. De films worden getoond op de zondagmiddag (12.00 uur kleine lunch, 12.30 uur aanvang film) òf op de woensdagavond (19.30 uur aanvang film).
We hebben een jaarthema gekozen waar alle films op aansluiten: “intieme vreemden”. De films laten ieder op hun eigen wijze zien hoe mensen vlakbij toch veraf kunnen zijn. Verhalen over relaties waarbij de afstand veroorzaakt kan zijn door onvermogen, een onuitgesproken geheim, geheugenverlies, ontbreken van liefde of een domme vergissing.
Na een korte introductie op de film bekijken we deze samen. Na afloop van de film is er de gelegenheid om met elkaar te delen welke indrukken de film heeft achtergelaten.

45 years – (Andrew Haigh)
Geoff en Kate zijn opgewekt bezig hun 45-jarig huwelijksfeest voor te bereiden. Dan komt er een officiële brief uit het buitenland voor Geoff over een vroegere ‘vrouw’ van hem, waar Kate niets van weet …

De film zal worden vertoond in de dagkapel van de Dominicuskerk, ingang aan de Groenewoudseweg.

Kosten: vrijwillige bijdrage

Gegevens

Datum:
24 oktober 2018
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

Dominicus kerk
Prof Molkenboerstraat 7
Nijmegen, 6524 RN Nederland
+ Google Maps
Website:
https://stefanus.nl/welkom-effata