In dit overzicht vindt u activiteiten van de DoRe-Gemeente (DR), de Boskapel (BK), de Effata gemeenschap (EF) en het Oecumenisch CityPastoraat (OCP).

Zondags Preekrooster

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BK/EF/DR Spirituele film: Boy A

21 november 2018- 19:30 - 22:00

Ook komend jaar zullen er een aantal filmvertoningen plaatsvinden. Dit jaar werken we hierbij samen met zowel de Effata gemeenschap van de Dominicuskerk als het Augustijnscentrum De Boskapel. In totaal zullen we zes films vertonen, twee per locatie. De films worden getoond op de zondagmiddag (12.00 uur kleine lunch, 12.30 uur aanvang film) òf op de woensdagavond (19.30 uur aanvang film).
We hebben een jaarthema gekozen waar alle films op aansluiten: “intieme vreemden”. De films laten ieder op hun eigen wijze zien hoe mensen vlakbij toch veraf kunnen zijn. Verhalen over relaties waarbij de afstand veroorzaakt kan zijn door onvermogen, een onuitgesproken geheim, geheugenverlies, ontbreken van liefde of een domme vergissing.
Na een korte introductie op de film bekijken we deze samen. Na afloop van de film is er de gelegenheid om met elkaar te delen welke indrukken de film heeft achtergelaten.

Boy A – (John Crowley)
Jack komt na vele jaren uit de gevangenis. Bijgestaan door een betrokken sociaal werker probeert hij een nieuw bestaan op te bouwen. Maar gebeurtenissen uit Jack’s verleden blijven hem achtervolgen. Wanneer de media zijn ware identiteit achterhalen begint het nieuwe leven van Jack uiteen te vallen.

Kosten: 10 euro

Gegevens

Datum:
21 november 2018
Tijd:
19:30 - 22:00

Locatie

Boskapel
Graafseweg 276
Nijmegen, 6532 ZV
+ Google Maps
Website:
www.boskapel.nl