In dit overzicht vindt u activiteiten van de DoRe-Gemeente (DR), de Boskapel (BK), de Effata gemeenschap (EF) en het Oecumenisch CityPastoraat (OCP).

Zondags Preekrooster

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BK/EF/DR Spirituele film: Le gamin au vélo

30 september 2018- 12:00 - 15:30

Ook komend jaar zullen er een aantal filmvertoningen plaatsvinden. Dit jaar werken we hierbij samen met zowel de Effata gemeenschap van de Dominicuskerk als het Augustijnscentrum De Boskapel. In totaal zullen we zes films vertonen, twee per locatie. De films worden getoond op de zondagmiddag (12.00 uur kleine lunch, 12.30 uur aanvang film) òf op de woensdagavond (19.30 uur aanvang film).
We hebben een jaarthema gekozen waar alle films op aansluiten: “intieme vreemden”. De films laten ieder op hun eigen wijze zien hoe mensen vlakbij toch veraf kunnen zijn. Verhalen over relaties waarbij de afstand veroorzaakt kan zijn door onvermogen, een onuitgesproken geheim, geheugenverlies, ontbreken van liefde of een domme vergissing.
Na een korte introductie op de film bekijken we deze samen. Na afloop van de film is er de gelegenheid om met elkaar te delen welke indrukken de film heeft achtergelaten.

Le gamin au vélo – (Jean Pierre en Luc Dardenne)
De 11-jarige Cyril is door zijn vader in een internaat geplaatst. Zijn lievelingsfiets is verkocht door zijn vader die geld nodig had. Cyril wil niets weten van opzet en blijft zijn vader en zijn fiets zoeken.

Kosten: € 5 voor een broodje, koffie/thee/melk en de film

Gegevens

Datum:
30 september 2018
Tijd:
12:00 - 15:30
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

DoRe kerk
Prof Regoutstraat 23
Nijmegen, 6524 RZ
+ Google Maps
Website:
www.dorenijmegen.nl